۱۳۹۴ تیر ۳۰, سه‌شنبه

مصرف شیر روزانه




#ایران #تهران #شیر #مصرف



                                   مصرف شیر روزانه 



هدف از ارائه ی این مقاله فقط و فقط توصیه به هموطنان عزیزجهت اجتناب از افراط در مصرف لبنیات به خصوص شیر می باشد ( نه ترک کامل مصرف لبنیات) و توصیه به مصرف روزانه 2-3 واحد لبنیات میباشد(به عنوان مثال یک لیوان شیر کم چرب + یک لیوان ماست)
در یک مطالعه ی بزرگ (کوهورت) که در سوئد انجام گرفت نشان داده شد که زنانی که بیشتر از 3 لیوان شیر در طول روز مصرف می کنند 2 برابر مرگ و میر بیشتر از 20 سال نسبت به زنانی که کمتر از یک لیوان شیر در طول روز مصرف میکردند داشته اند.
علاوه بر این مصرف بالای شیر در بهبود بیشتر سلامت استخوان موثر نیست. در حقیقت حتی باعث افزایش شکستگی استخوان به ویژه شکستگی لگن هم می شود.
جالب توجه است که در این مطالعه نشان داده شد که محصولات تخمیر شده ی شیر( مانند پنیر و ماست ) سبب کاهش مرگ و میر و شکستگی در میان این زنان شد .
برای مصرف هر وعده از محصولات تخمیری شیر 10-15 % میزان مرگ و میر و شکستگی کاهش پیدا کرده است.
محققان اثرات منفی شیر مایع را به ماده ی موجود در آن به اسم D-galactose نسبت داده اند که این ماده از تجزیه ی لاکتوز به دست آمده و از عوامل التهابی در بدن شناخته شده است.
شیر حاوی مقدار بیشتری از  D-galactose نسبت به پنیر و ماست می باشد.
بنابراین توصیه به مصرف ماست و پنیر در مقابل شیر می شود.
و اما 12 حقیقت ترسناک درباره ی شیر:
1-در مطالعه ای که در امریکا صورت گرفت مصرف بالای لبنیات به خصوص شیر با خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط بوده است. 
2-مصرف بالای لبنیات با ریسک ابتلا به سرطان تخمدان مرتبط هستند 
3-پروتئین شیر گاو ممکن است باعث تحریک ابتلا به دیابت نوع 1 از طریق فرآیند شبیه سازی ملکول ها
4-جمعیت هایی که مصرف لبنیات بیشتری دارند میزان بالاتری از بیماری مالتیپل اسکلروزیس MS  را نشان داده اند.
5-در آزمایشهایی که بر روی حیوانات صورت گرفته و همچنین مداخلات انسانی ،پروتئین موجود در لبنیات باعث افزایش سطح ماده ای به نام IGF-1  (فاکتور شبه انسولین ) در بدن می شود.افزایش سطح این ماده در بدن مرتبط با ابتلا به چندین سرطان در بدن است.
6-پروتئین موجود در لبنیات با افزایش سطح کلسترول و درد مفاصل(آترواسکلروزیس) مرتبط بوده است.
7- پروتئین شیر (کازئین ) با افزایش ریسک ابتلا به سرطان در ارتباط می باشد.
8-  D-galactose   ماده ای است که باعث ایجاد پیش التهاب در بدن میشود. این ماده به مقدار فراوان در شیر یافت شده است که از تجزیه ی لاکتوز تشکیل می شود.
9- مصرف بالای شیر با آکنه در ارتباط است.
10 - مصرف بالای شیر با یبوست در ارتباط است و همچنین مطالعات اثر آن را بر عفونت گوش نشان داده اند.
11- شیر شاید یکی از رایج ترین مواد غذایی آلرژن (حساسیت زا) در جهان باشد.

12-بخش عمده ای از جهان  قادر به هضم شیر  نیستند و این به علت عدم تحمل به لاکتوز موجود در شیر است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر