۱۳۹۴ آبان ۹, شنبه

فراخوان تجمع عظیم آزمایشگاهیان












 فراخوان تجمع عظیم آزمایشگاهیان 
 


تخلیه زباله های بیمارستانی به شکل غیرسنتی درتهران









#ایران  #تهران #کهریزک #بیمارستان #زباله #سنتی



تخلیه زباله های بیمارستانی به شکل غیرسنتی درتهران

 
روزانه حدود ٩٠ تن زباله‌های بیمارستانی شهر تهران کاملا به روش سنتی تخلیه و سپس روی آنها آهک ریخته و دفن می‌شود «این بخش از کهریزک برای دفن زباله‌های بیمارستانی یک‌سال و نیم دیگر ظرفیت دارد. در دنیا برای امحای این زباله‌ها از زباله سوز استفاده می‌شود و خاکستر آن به مدت یک‌سال و نیم در انبارهایی نگهداری می‌شود و سپس در صنعت تولید آسفالت و بلوک ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. شهرداری تهران بدیهیات اولیه علمی و بهداشتی دفن زباله را رعایت نمی‌کند و عملکرد قابل قبولی ندارد، «متاسفانه با وجود راه‌اندازی خط پردازش، هنوز زباله‌های شهر به شیوه سنتی دفن می‌شود. با وجود این‌که خط پردازش داریم و باید زباله‌های شهر روی این خط تخلیه شود تا بازیافت مواد انجام شود، شاهد هستیم که به صورت غیراستاندارد و غیربهداشتی زباله‌ها در محیط باز درحال تخلیه و دفن است انواع تجهیزات، لوازم جراحی و‌ پزشکی را که همگی عفونی هستند این زباله‌ها نیز به صورت غیراستاندارد و سنتی دفن می‌شود
کمربندی دوم(کهریزک)، محور امام رضا(ع)، حاشیه جاده ری – ورامین، جاده‌های بین روستایی به‌ویژه در محدوده محمودآباد و قاسم‌آباد از مهم‌ترین محورهای تخلیه این ضایعات است.» منطقه ٢٠ (شهرری) به عنوان جنوبی‌ترین منطقه شهری شهرداری تهران دارای حدود ٣٧٨ هزارنفر جمعیت، ١٧٦ کیلومتر مربع وسعت، ٧ ناحیه و ٢٢ محله است. هم‌اکنون این شیوه دفن موجب شده تا در مسیر فرودگاه  بوی غیرقابل تحملی به مشام برسد«باید امورات خدمات شهری در شب اتفاق بیفتد نه این‌که در روز شاهد تخلیه زباله‌ها باشیم و عده‌ای هم در این محیط ناسالم زباله‌های بازیافتی را جمع‌آوری کنند.

اعتراض مردم چیتاب به وضعیت نامطلوب مراکز درمانی+ تصاویر





#ایران  #چیتاب #کبگیان  #‍پزشک#  اعتراض



اعتراض مردم چیتاب به وضعیت نامطلوب مراکز درمانی+ تصاویر



دلیل اعتراض مردم شهر چیتاب مرکز کبگیان به نبود امکانات در شهر و بخش کبگیان به خصوص کمبود پزشک بود، که تنها در شهر چیتاب به علت نبود پزشک یا حضور روزانه ۳ ساعت آنها، مشکلات زیادی را برای مردم  آن شهر ایجاد کرده است.مردم شهر چیتاب در این حرکت اعتراضی معتقد بودند، ۱۳ نفر در این سه سال به دلیل سهل‌انگاری مسئولان از دنیا رفته‌اند.مردم شهر چیتاب از مسئولان خواستند برای جلوگیری از عواقب بعدی هر چه زودتر این مشکل را برطرف کنند.

۱۳۹۴ آبان ۸, جمعه

وقوع حادثه اسید پاشی در رفسنجان




#ایران #رفسنجان #اسید #پاشی


وقوع حادثه اسید پاشی در رفسنجان


زن ۳۰ ساله رفسنجانی پس از اینکه مورد اسید پاشی قرار گرفت، به بیمارستان علی ابن ابیطالب رفسنجان منتقل شد.
 پس از آنکه حدود دو ماه قبل دو مرد کهنوجی در جنوب کرمان مورد اسید پاشی قرار گرفتند و به بیمارستان شفای کرمان منتقل شدند، این بار در رفسنجان نیز یک مورد اسید پاشی روی داد و زن ۳۰ ساله ای با درصد سوختگی بالا، به دلیل پاشیدن اسید، به بیمارستان علی ابن ابیطالب منتقل و بستری شد.
در گذشته نیز بروز اسید پاشی در شهرستان بروات در شرق استان کرمان نیز منجر به مرگ یک زن و صدمه شدید به فرزندانش شده بود.
مدیر حراست بیمارستان علی ابن ابیطالب در خصوص این حادثه اظهارداشت: “این زن به دلیل بروز حادثه به بیمارستان منتقل شد که شواهد حاکی از سوختگی این توسط اسید است”.

 “این زن حدود ۳۰ سال سن دارد و دچار ۲۰ درصد سوختگی شده که بلافاصله پس از مراجعه مورد درمان فوری قرار گرفته است و حال عمومی وی مطلوب است”.

تجمع عظیم آزمایشگاهیان ۸صبح -۱۰آبان جلوی وزارت بهداشت ودرمان درتهران





#ایران #تجمع تهران #عظیم #آزمایشگاهیان


تجمع عظیم آزمایشگاهیان
۸صبح -۱۰آبان جلوی وزارت بهداشت ودرمان درتهران




جامعه صنفی آزمایشگاهیان بالینی کشور درجهت احقاق حقوق ومطالبات صنفی کارکنان فرهیخته وپرتلاش آزمایشگاههای تشخیص طبی سراسر کشور که باتمام توان

پوکی استخوان در زنان؛ هر ۲ ثانيه يک شکستگی






#ایران #زنان# استخوان# پوکی



پوکی استخوان در زنان؛ هر ۲ ثانيه يک شکستگی



پژوهشگران سوئدی در گزارش جديدی که در نشريه غدد درون ریز و سوخت و ساز بالینی منتشر کرده‌اند از نتايج قابل توجه تزريق هورمون رشد بعنوان راهی مطمئن برای کاهش خطر شکستگی استخوان در زنان سالمند مبتلا به پوکی استخوان نام برده‌اند. پیش از اين گزارش پژوهشگران دانشگاه مالمو در سوئد نشان داده بود به دلیلفراوانی جهانی پوکی استخوان در زنان در هر ۲ ثانيه يک شکستگی استخوان لگن در زنان گزارش می‌شود.
۸۰ زن تحت درمان در پژوهش تازه که در سنين ۵۰ تا ۷۰ سالگی بودند در سه گروه قرار داده شدند و به مدت سه سال بطور روزانه به آن‌ها يک يا دو و نيم واحد هورمون رشد، و به گروه سوم در مدت زمان مشابه دارونما تزريق می‌شد. پژوهشگران دانشگاه گوتنبرگ که هدايت اين آزمايش را بعهده داشته‌اند می‌گويند ده سال پس از دوره سه ساله آزمايش مشخص شد تراکم استخوانی زنانی که به آن‌ها هورمون رشد تزريق شده بود بيشتر از زنانی بوده که تحت درمان با دارونما قرار داشتند. علاوه بر اين، در زنانی با تراکم استخوانی بيشتر خطر شکستگی استخوان‌ها نيز کاهش يافته بود.   
از جنبه تشخيصی پوکی استخوان که در زنان و مردان رخ می‌دهد می‌تواند سال‌های طولانی در بدن افراد پنهان ولی فعال بماند و تنها پس از اولين شکستگی استخوانی از ميزان پيشروی‌اش در بدن فرد مصدوم خبر بدهد؛ مشکلی که فرد آسیب دیده را تا زمينگير شدن هميشگی آزار خواهد داد. اما ازنظر مقايسه‌ای زنان بيش از مردان در معرض پوکی استخوان قرار دارند.
دردناک‌ترين عارضه پوکی استخوان در زنان شکستگی ستون فقرات است که بطور عمومی در سنين پس از ۵۰ سالگی رخ می‌دهد. پيش از مرحله شکستگی استخوان درد ناگهانی در استخوان‌های کمر شروع و بتدريج تير کشيدن استخوان‌ها در زمان خم شدن يا حمل وسايل مختلف ظاهر می‌شود. يکی دو ماه پس از اين دردهای شديدتر فرامی‌رسند که به شکستگی استخوان‌ها در اثر ضربه‌های نه چندان قوی يا در اثر زمين خوردن ختم خواهند شد.
علت اصلی از دست رفتن تراکم استخوان‌ها در زنان کاهش هورمون جنسی استروژن در دوران پس از ۵۰ سالگی‌ست. کاهش اين هورمون می‌تواند ناشی از برداشته شدن تخمدان‌ها، شيمی‌درمانی يا پرتودرمانی باشد. کاهش تراکم استخوانی در زنان در چنين شرايطی می‌تواند بسيار سريع باشد و اما بمرور با افزايش سن از سرعت آن کاسته می‌شود ولی همچنان ادامه می‌يابد.
پوکی استخوان در مردان نيز ناشی از کاهش هورمون‌های جنسی‌ست و بطور معمول در سنين پس از ۵۰ سالگی رخ می‌دهد. با اينحال پوکی استخوان در زنان و مردان می‌تواند بيش از اثر هورمون‌های جنسی ناشی از تغذيه نامناسب، مصرف زياد نوشيدنی‌های الکلی، استعمال دخانيات، و بلاخره کم تحرکی باشد.
بر اساس تخمين‌های بنياد جهانی پوکی استخوان ۲۰۰ ميليون زن در جهان دچار عوارض ناشی از پوکی استخوان هستند و شکستگی استخوان لگن شايع‌ترين عارضه‌ای‌ست که زنان با آن روبرو می‌شوند
حدود ۹۰ درصد ساخت و ساز استخوانی در زنان تا سن ۱۸ سالگی و در مردان تا سن ۲۰ سالگی انجام می‌شود. اگر چه رشد و ساخت استخوانی در مردان و زنان تا سن ۳۰ سالگی نيز ادامه پيدا می‌کند اما شيوه زندگی افراد می‌تواند به توقف زودرس تشکيل توده استخوانی در بدن آن‌ها منجر شود. از نظر جمعيتی در مقابل هر ۶ زن مبتلا به پوکی استخوان ۱ مرد به اين عارضه دچار می‌شود.

يک پژوهش ميدانی در میان مردان چينی ۴۵ ساله به بالا نيز نشان داده است مردانی که بيش از ۹ ساعت می‌خوابند و زمان خواب آن‌ها در حدود ساعت ۹ شب است بيشتر از کسانی که کمتر می‌خوابند و ساعت خواب‌شان بين ساعت ۹ تا ۱۱ شب است در معرض ابتلا به پوکی استخوان قرار می‌گيرند.